آنچه پاپ می تواند در مورد کاشی کاری به شما بیاموزد
این بقعه در نوع خود از بناهای بی نظیر تاریخی استان اصفهان و کشور مربوط به دوره ایلخانی است که کارشناسان، ارزش هنری و نوع معماری به کار رفته در گچ بریها و کاشی کاریهای محراب و چگونگی تلفیق چند نوع خط و نقش را بی نظیر میدانند. عبدالجلیل قزوینی رازی با اشاره به مدارس مربوط به شیعیان و سادات در این خصوص نوشته است: «اگر به تعدید مدارس سادات مشغول شویم، در بلاد خراسان و حدود مازندران و شهرهای شام از حلب تا حران و از بلاد عراق چون قم و کاشان و آبه که مدارس چند است و کی بوده است و اوقاف چند، طومارات کتب خواهد. در طبقات پایینتر این شهر آثاری بهدست آمده که باستان شناسان آنها را مربوط به ۸ هزار سال پیش میدانند. این محوطه از چهار ناحیه تشکیل شده است: ناحیه سایت یائوشان، ناحیه سد بلند در دهانه دره، ناحیه سد کوتاه در دشت و ناحیه سایت شهر. این ساختمانها در طول نه دودمان ساخته شدهاند و بازتابدهنده شیوههای مختلف درک مرکز آسمان و زمین و قدرت کوه بهعنوان مرکزی برای عبادت مذهبی هستند. یاندانگ نه تنها مقصدی زیبا برای گردشگران است، بلکه بهعنوان موزهای طبیعی و فرهنگی، نقشی مهم در مطالعات علمی و الهامبخشی به هنر و ادبیات دارد.
در سال ۱۳۵۶ دانشگاه تهران طی مراسمی به چند تن از دانشمندان کشور چون حبیب یغمایی و دکتر رعدی آذرخشی دکترای افتخاری در رشتهٔ ادبیات اعطا کرد. درویشخان در ساختن قطعات ضربی به خصوص پیشدرآمد و رِنگ دارای ابتکار خاصی بود. «در سالهای اخیر به اقدام میرزا حسین فقیه سبزواری که از مراجع تقلید و اساتید و مشایخ اجازهٔ اینجانب و ساکن مشهد بود شبستانهای شرقی مساجد جامع تجدید بنا وبه نحو مطلوبی ساختمان شد». در خلال این مناظره حسین بن علی با آوردن مدارک و شواهد و ادلهای که در مناظره مورد قبول واقع شد، سلطان ملکشاه سلجوقی و نظام الملک طوسی را دربارهٔ حقانیت تشیع قانع نمود. نویسندگان و ادیبان برجستهای چون مجتبی مینوی، جلالالدین همایی، محیط طباطبایی، دکتر محمد معین، حسین سعادت نوری و باستانی پاریزی نتایج تحقیقات خود را در مجلهٔ یغما منتشر میکردند بهطوریکه دورهٔ مجلهٔ یغما از مهمترین منابع ادبی ایران در فاصله سالهای ۱۳۲۷ تا ۱۳۵۷ و مجموعهای از آثار بزرگترین محققان معاصر ایران است. بیتردید بزرگترین خدمت حبیب یغمایی به زبان فارسی و حوزهٔ پژوهشهای ایرانی، چاپ و نشر مرتب مجلهٔ یغما طی سی و یک سال است. بزرگترین حجم محصول پلیمری، پلی اتیلن (PE)، عمدتاً در غشاهای بستهبندی و بازارهای دیگر مانند بطریهای شیر، ظروف و لولهها استفاده میشود.
این کاخ که به فرمان داریوش بزرگ بنا شده است، برای برگزاری جشنهای نوروزی و پذیرش نمایندگان کشورهای وابسته به حضور پادشاه استفاده میشده است. در ایران بیش از صد نوع رنگینه گیاهی به ثبت رسیده که از نظر ثبات از درجات مختلفی برخوردار است و بعضی از آنها دارای ثبات کمی بوده و برای عوض کردن شید رنگهای دیگر استفاده میشوند. روزنامه صمت. بایگانیشده از اصلی در ۱۶ ژانویه ۲۰۲۲. بایگانیشده از اصلی در ۲۳ مه ۲۰۲۱. یغمایی کار در زمینهٔ تصحیح متون را طی دهههای بعد نیز پی گرفت و موفق به تصحیح ترجمهٔ تفسیر طبری در ۷ جلد بین سالهای ۱۳۳۹ تا ۱۳۴۴ شد. کریمخان زند. ترجمهٔ کاظم فیروزمند. و چندین ترجمهٔ فارسی دارد. با استناد بر شاگرد وانگ، رابرت برگر، مسئله دومینو با کلاس تمامی مجموعه های دومینوها سروکار دارد. فیلمبرداری این مجموعه دوم آبان ۱۳۷۵ به کارگردانی کمال تبریزی در ورامین آغاز شد؛ ولی کمال تبریزی از ادامه کار کناره گرفتند و دستیار اجرایی کارگردان علی غفاری کار را ادامه دادند. «مناظره دو دانشمند شیعی و سنی در محضر ملکشاه سلجوقی و خواجه نظام الملک در مدرسه نظامیه بغداد». برخی شیعیان در دستگاه سلطنت سلطان سنجر نیز عهدهدار منصب وزارت بودند؛ مثلاً شرف الدین ابوطاهر قمی در در زمان ملکشاه حاکم مرو بود و در زمان سلطان سنجر به وزرات کاشی به انگلیسی او رسید.
نویسنده اثر مُقاتِل بن عطیَّة البکری است که در سال ۵۰۵ قمری درگذشت او ادیب و شاعر دربار سلجوقی و داماد خواجه نظام الملک طوسی بود. این صفحه آخرینبار در ۱۵ آوریل ۲۰۲۵ ساعت ۱۰:۳۷ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۱۶ ژوئن ۲۰۲۴ ساعت ۱۷:۰۹ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۲۸ فوریهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۰۶:۱۷ ویرایش شده است. در کنگره تحقیقات ایرانی نیز یغمایی در زمرهٔ اعضای ثابت و اصلی این کنگره بود و هر سال سخنرانی داشت. حبیب یغمایی در اکثر کنگرههای تحقیقاتی که در مباحث ایرانشناسی و پژوهشهای تاریخی و ادبی برگزار میگردید شرکت داشت. در سال ۱۳۲۵ زمانی که کنگره نویسندگان ایران به ریاست ملکالشعرا بهار برگزار شد، یغمایی عضو اصلی آن بود و چند بار اشعار خود را برای حاضران خواند. در نتیجه برگزاری مناظره و قانع شدن ملکشاه به حقانیت شیعه، وضعیت شیعیان در حکومت سلجوقی دستخوش تغییرات بسیار زیادی شده است. این افزایش نفوذ شیعیان در حکومت سلجوقی پس از این واقعه و در میان دیگر سلاطین سلجوقی چنان آشکار بود که نویسندگان سنی مذهب در نوشتههای خود به این نفوذ شیعیان اعتراض کرده و این دوره را با دوره نخست سلاجقه یا عصر غزنویان که شیعیان در محدودیت بودند مقایسه کردهاند.